Scandiaplants

Taxus

Type: Carrot and pot

Planting time: spring and autumn

Pruning time: spring & autumn (trimming)

Growth habits: Dense and bushy

Growth rate: 15-25 cm / year

Toxic: Has toxic parts

Winter hardiness: to -30 C

Zone: 1-5

Color: Dark green

Evergreen: Yes

Origin: Holland

Delivery: autumn & spring


Taxus Hillii is a very durable and easy to maintain, fast growing hedge plant. Taxus Hillii can be planted in partially shaded areas, but also in direct sunlight. Taxus Hillii benefits from well-drained and rich soil. Taxus hillii is easy to prune in shape.

Taxus Hilli kan på svenska också refereras till som hybrididegran. Det beror på att det är en variant av den klassiska idegranen, men den här varianten är lägre, mer kompakt och växer mer tätt. I vår webbshop kan du beställa Taxus Hilli med leverans direkt till din trädgård.

Taxus Hilli – en tät och lättskött växt

Taxus ‘Medi’ Hilli är en lättskött växt som utgör en trevlig inramning eller avdelare i din trädgård. Taxus Hilli kan planteras i delvis skuggade områden, men också i direkt solljus. Taxus Hillii drar nytta av väldränerad och rik jord. Denna växt tål hård beskärning och får inte några bär.

Upplev våra högkvalitativa växter

Eftersom vi är relativt unika i vår hantering av plantor och växter, kan du känna dig trygg med att alltid få växter av hög kvalitet när du beställer av oss. Vi lagerför inga växter, utan tar upp dem i samband med din beställning. De levereras därefter direkt till din trädgård, genom vår egen växtkunniga transportör, så att de inte riskerar att bli dåliga på vägen.

Beställ dina plantor hos oss

Vi känner oss helt trygga med att våra växter håller högsta kvalitet. Vi erbjuder därför tillväxtgaranti på alla plantor, träd och buskar för din trädgård som du hittar i vår webbshop. Gör din beställning nu. Vi finns här för dig och besvarar med glädje alla funderingar som du kan tänkas ha. Du når oss på telefonnummer +31(0)527 690688.

Annat intressant:

Thuja Smaragd | Thuja Brabant | Avenbok häck