Scandiaplants

✔ Vackra fulla växter

✔ Häckplantor odlade med omsorg

✔ Snabb leverans

Köpa thuja

Hos oss kan du enkelt köpa din thuja online. Vi har thujor för alla trädgårdar, oavsett om du ska plantera en häck eller något annat arrangemang. Vi hjälper dig gärna med eventuella funderingar, och levererar dina thujor direkt hem till trädgården.

Köpa thuja – vilken ska man välja?

Att köpa thuja är egentligen inte särskilt svårt, men det är bra om du vet på ett ungefär vad du förväntar dig av ditt köp. Har du tänkt köpa någon enstaka thuja för att ha som dekoration i din trädgård, eller planerar du att anlägga en thujahäck? Olika sorters thujor har något varierande egenskaper – framför allt gällande storlek och tillväxttakt. Vill du ha en väldigt hög häck kanske det är mer lämpligt att köpa Thuja Brabant, medan Thuja Smaragd kan vara idealisk för den mindre häcken eller för andra ändamål.

plants

Intresserad av våra produkter?

plants

Alltid hög kvalitet hos oss

För oss är det viktigt att leverera växter med hög kvalitet. Vi tar därför aldrig upp några plantor förrän en beställning är gjord. Vi har också våra egna transporter av växterna, samt erbjuder tillväxtgaranti på alla trädgårdsväxter.

Vi hjälper dig från början till slut

Om du vill köpa thuja och har några funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi nås på telefon +31(0)527 690688.

Annat intressant:

Vintergröna häckar | Ligusterhäck vinter | Tuja i kruka

Kontaktformulär
Open chat
Need Help?
Hello, how can we help you?